SPORT – Richclub Management
RICHCLUB SPORT MANAGEMENT

Každý má v sobě potenciál šampióna. Jen potřebuje to správné prostředí, aby ze sebe dostal to nejlepší.

Připravujeme

KONFERENCE: "KARIÉRA PO SPORTOVNÍ KARIÉŘE"

Možnosti sportovců po sportovní kariéře

Kdy?

11.srpna 2020

Kdo jsme?

Naše vize?

Bankrot číhá do pěti let od ukončení sportovní kariéry na 60% sportovců. Nebuď jedním z nich, buď připraven. Naše vize je navrátit českému vrcholovému sportu prestiž, změnit prostředí a myšlení sportovců.  Chceme, aby využili své kariéry a s naším plánováním se stali finančně svobodní.

Co děláme?

Den, kdy má sportovec ukončit sportovní kariéru je pro něho často noční můrou. My sportovce podporujeme v růstu během jeho sportovní kariéry a připravujeme na hladký přechod do sportovního „důchodu“. Pomáháme jim naplánovat další kroky, na které dnes nemyslí.

Know-how

Každý člověk má v sobě potenciál šampióna. Jen potřebuje správné prostředí, aby ze sebe dostal to nejlepší. My vytváříme prostředí pro růst úspěšných osobností. Řídíme se heslem „Úspěch není náhoda.“ Proto vzdělání je klíčem k úspěchu, osobnímu růstu a svobodě.

My jsme Richclub Sport Management

Richclub Sport Team

Jakub Němec

Úspěch je věc rozhodnutí.    

Jan Šimek

Hoďte mě mezi vlky, a já se vrátím jako vůdce smečky.

Zdeněk Šimek

Žít život jako VLK nebo OVCE? Jeden bez druhého nepřežije.

Nikola Kozáková

Nedovol, aby tě strach z prohry, vyřadil ze hry.

Rozhovory

DŮKAZ MÍSTO SLIBŮ

Byznys

SEKCE PRO SPOLUPRÁCI

Koho k sobě vybíráme?

SPOLUPRACUJTE S NÁMI

V ČR je více než 200.000 vrcholových sportovců, kteří špatně přemýšlí nad svou kariérou a penězi. Abychom změnili tento stav, rozšiřujeme své řady o desítky nových manažerů v jednotlivých regionech celé České republiky. Máš rád sport? Rád pracuješ s lidmi? Máš ambice něco dokázat? Chuť s námi změnit sport? Podílet se na velkých projektech nejen v ČR?

Vzdělávání

JAKÉ AKCE BUDEME POŘÁDAT?

Pro profesionální a amatérské sportovce pořádáme vzdělávací akce, které posunou Vaši sportovní kariéru na vyšší úroveň a ukáží možnosti uplatnění po sportovní kariéře.